Frie kaker på YouTube

video-2

Da boken “Frie kaker. Kunsten å bake supergode kaker uten melk/mel/egg/sukker” ble lansert høsten 2011, ble det også laget en presentasjonsvideo med tanke på innsalg av boken til bokhandlerne. I dag fant jeg den på YouTube.

Her forklarer jeg ideen bak prosjektet Frie kaker, og baker blant annet muffins med bær fra boken.

Samme oppskrift har jeg brukt til sitronregnkake her på bloggen. Oppskriften var også utgangspunkt for serien med muffins og kaker her på bloggen, der kikerter er bærende ingrediens, som for eksempel studentmuffins.

Blogginnlegg av Anne Spurkland, publisert 10. april. 2014

2 hendelser på “Frie kaker på YouTube”

  1. Hei igjen
    Hyggelig å høre at du liker boken! Det er nok mange kaker som vil forandre seg i fuktig vær. Sukker trekker til seg vann, så kaker som er sprø på grunn av sukker vil bli mykere i møte med væske.

    Jeg pleier ikke å spille “helsekortet” i forbindelse med kakene. Det får være nok at folk med allergier og intoleranser tåler å spise dem. Men det er klart at når man baker med vegetabilske oljer og bruker grønnsaker og frukt som bærende ingredienser, blir det jo mer næringsrike kaker.

    Sjefssmakeren her i huset pleier å påpeke når dette kommer på tale, at ingen av oss har gått opp i vekt selv om det har blitt mye kaker de siste tre-fire årene :-).

    Anne S

  2. Jeg kan bare anbefale boken, selv om raske cookies tidlig i boken (jeg bakte med sjokoladebiter og kakao) viste seg å bli litt raskt myke i fuktig vær. Men de var deilige helt nystekte! Har hatt med honningkake til kolleger på jobben denne uken, brukte da variasjonen med kaffe i stedet for melk som væske i deigen. Den ble veldig godt likt av de som prøvde den. Gleder meg til å prøve oppskriften på studentmuffins i løpet av påsken, det må jo bli forholdsvis sunne kaker? Veldig fint å kunne bruke ingredienser som stort sett finnes i alle dagligvarebutikker.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Skroll til toppen
0 Shares
Tweet
Pin
Share