Bokomtaler

Boka «Frie kaker. Kunsten å bake supergode kaker uten melk/mel/egg/sukker» kom ut i september 2011 på Spartacus forlag. På forlagets hjemmesider er det samlet endel artikler der boken er omtalt. Jeg er flere ganger blitt intervjuet i anledning av boka. I Forskning.no var fokuset særlig kakekjemi og utforsking av kakebakingens grenser. Intervjuet finnes både på norsk og på  engelsk. Boka ble anmeldt i Tidsskrift for Den norske legeforening, våren 2012. Anmeldelsen finner du her. Boka ble også omtalt på bloggen «Alt godt» høsten 2011, i mai 2012 på bloggen «turtledesign«.

I forbindelse med Mammutsalget 2013 har boken fått ny oppmerksomhet: «Unesmat» og  «Liselotteaunelie«.

Bloggeren «Mat fra Meinichsgate» skrev om Frie kaker i april 2014.

Anne S

Sist oppdatert 1. august 2018

2 hendelser på “Bokomtaler”

  1. Hei igjen. Takk for at du anbefaller boken og bloggen! Og veldig hyggelig å høre at bloggen fungerer for å finne fram til allergivennlige kaker (=jeg forstår det som at det er mulig å finne fram til oppskrifter som passer egne behov).
    Anne S

  2. Hei.
    Så akkurat at du hadde lenket til bloggen min her. Takk! Anbefaler bloggen og boken din til alle som trenger bakehjelp. Vanligvis er det vanskelig å finne gode oppskrifter til allergikervennlige kaker, men hver gang jeg kikker innom denne bloggen så blir heller problemet hvilken av de mange jeg skal velge!

Legg igjen en kommentar til Turtledesign Avslutt svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Skroll til toppen
0 Shares
Tweet
Pin
Share