Bokomtaler

Boka “Frie kaker. Kunsten å bake supergode kaker uten melk/mel/egg/sukker” kom ut i september 2011 på Spartacus forlag. På forlagets hjemmesider er det samlet endel artikler der boken er omtalt. Jeg er flere ganger blitt intervjuet i anledning av boka. I Forskning.no var fokuset særlig kakekjemi og utforsking av kakebakingens grenser. Intervjuet finnes både på norsk og på  engelsk. Boka ble anmeldt i Tidsskrift for Den norske legeforening, våren 2012. Anmeldelsen finner du her. Boka ble også omtalt på bloggen “Alt godt” høsten 2011, i mai 2012 på bloggen “turtledesign“.

I forbindelse med Mammutsalget 2013 har boken fått ny oppmerksomhet: “Unesmat” og  “Liselotteaunelie“.

Bloggeren “Mat fra Meinichsgate” skrev om Frie kaker i april 2014.

Anne S

Sist oppdatert 1. august 2018

2 hendelser på “Bokomtaler”

  1. Hei igjen. Takk for at du anbefaller boken og bloggen! Og veldig hyggelig å høre at bloggen fungerer for å finne fram til allergivennlige kaker (=jeg forstår det som at det er mulig å finne fram til oppskrifter som passer egne behov).
    Anne S

  2. Hei.
    Så akkurat at du hadde lenket til bloggen min her. Takk! Anbefaler bloggen og boken din til alle som trenger bakehjelp. Vanligvis er det vanskelig å finne gode oppskrifter til allergikervennlige kaker, men hver gang jeg kikker innom denne bloggen så blir heller problemet hvilken av de mange jeg skal velge!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Skroll til toppen
0 Shares
Tweet
Pin
Share