Bakekurs med kakekjemi, tirsdag 25. juni 2013

Flere som har besøkt bloggen de siste månedene har oppdaget at jeg hadde noen bakekurs i fjor vår, og har spurt om jeg kommer til å gjenta det. Etter en særdeles travel vår har jeg derfor nå funnet tid til å arrangere bakekurs med kakekjemi på mitt kjøkken på Torshov i Oslo, tirsdag 25. juni kl .17.30-21.30. Kursavgift vil være 300 kroner. Maks deltagerantall er 5, og jeg har i skrivende stund plass til tre deltagere til.

Tema er avhengig av hvem som melder seg på. Slik det ser ut nå vil  jeg fokusere på hvordan bygge struktur i bakverk uten gluten, og hvordan lage kakefyll uten melk (og egg). Er du interessert i å være med, send meg en melding via facebook siden “Frie kaker” (se link i høyre marg på forsiden til friekaker.no) eller legg igjen en kommentar her (kommentarer som inneholder påmelding til kurset blir ikke publisert, det er bare jeg som leser dem).

Anne S

20 hendelser på “Bakekurs med kakekjemi, tirsdag 25. juni 2013”

 1. Marthe Roen

  Hei!
  Jeg oppdaget din blogg litt sent… Men tar du på deg bakekurs i utdrikningslag?
  Evt hva skulle noe sånt koste? Hvis jeg handler inn alt av ingredienser.. Gi meg en lyd via mail, hvis aktuelt 🙂

  1. Hei igjen
   Svaret på dette er tja, det kommer helt an på. Jeg har sendt deg en mail om dette.
   Anne S

 2. Hei! Har du planer om noen kurs nå i høst? Jeg og et par venninner (som alle er gluten-og laktoseintolerante) er intressert i å lære mer om gf og melkefri bakst 🙂

  1. Hei igjen
   Svaret er tja. Jeg har hatt en veldig travel høst hittil, og må komme inn i litt smulere farvann før jeg kan tenke på å arrangere kurs. Men jeg har en liten liste med interessenter, og kan putte deg (dere) opp også, så tar jeg kontakt når jeg har et konkret forslag til tidspunkt for kurs.
   Anne S

 3. Kurset var utrolig gøy og lærerikt! Anne’s bok har fantastisk flotte bilder og da mine barn oppdaget “Frie kaker” på kjøkkenbordet, begynte de å fantasere om hvem som skal spise hva… De gav seg ikke før de har kommet til Ginas bursdagskake :-). Jeg tror jeg må bake noe i morgen.

  1. Hyggelig å høre at du likte kurset! Morsomt at ungene blir inspirert av bildene i boken. Selv startet jeg å bake da jeg var sånn ca 8 år, så det er bare å slippe til ungene tidlig på kjøkkenet!
   Anne S

 4. Kakekjemi, det hadde vært gøy å lære noe om!! Dette innlegget skulle jeg sett for noen dager siden…. !!! Om du skal holde kurs senere med sånn ca samme tema er jeg interessert! 🙂

 5. Mahwash Ajaz

  Hei Anne,

  Jeg kan gjerne tenke meg et kurs til høsten, i september måned for å være spesifikk. I sommer har jeg det litt travelt. Jeg er spesielt interessert i glutenfri baking og bruk av halal gelatin. Jeg skal følge med på nettsidene dine og melde meg på kurs dersom det arrangeres til høsten 🙂

  Mvh
  Mahwash 🙂

  1. Hei igjen
   Hyggelig å høre at du også er interessert i kurs. Må være for viderekommende det kanskje… :-). Jeg kan nok ikke love noe for september, erfaringsmessig er høsten så travel for meg på ulike måter, slik at jeg ikke har mulighet til å putte inn ekstra ting i programmet.
   Anne S

   1. Mahwash Ajaz

    OK, men skal i hvertfall holde øynene åpne for nye kurs som evt. kommer i løpet av sommeren 😉

  1. Hei igjen.
   Takk for hyggelig tilbakemelding, og lykke til videre med bakingen! Satser på at det blir et par blogginnlegg etterhvert fra gårsdagens kakebaking.
   Anne S

  1. Hyggelig å høre at du hadde hatt lyst til å være med, og synd du ikke oppdaget dette en dag tidligere. Jeg har ingen konkrete planer om et nytt kurs i sommer. Dukker det opp flere som melder interesse i tillegg til deg, skal jeg se hva jeg kan få til.
   Anne S

   1. Jeg er i Norge til midten av August, muligens slutten av August. Deretter reiser jeg til Danmark for videre studier. Håper flere melder sin interesse for det hadde vært veldig fint å få med seg. Har en venninne med allergier. Skal høre med henne om hun kunne vært interesert.

  1. Der fortsatt mulig å melde seg på kurs i morgen! Skriv i kommentarfeltet, så sender jeg svar til e.mail adressen som er oppgitt.
   Anne S

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Skroll til toppen
0 Shares
Tweet
Pin
Share