Bakekurs med kakekjemi

Jeg prøver meg på bakekurs igjen. Jeg har plass til flere på mitt kjøkken på Torshov i Oslo, og inviterer derfor til bakekurs med kakesmaking lørdag 14. april fra 11.00-15.00. Kursavgift vil være 300 kroner. Maks deltagerantall er 5 personer. Tema vil være avhengig av hvem som melder seg på, men i utgangspunktet tenker jeg meg å fokusere på hvordan bygge struktur i bakverk uten gluten, og hvordan lage kakefyll uten melk (og egg). Er du interessert i å være med, send meg en melding via facebook siden “Frie kaker” (se link i høyre marg på forsiden til friekaker.no) eller legg igjen en kommentar her.

Anne S

PS Hvis dette ble litt kort varsel, planlegger jeg å gjenta bakekurset også lørdag 2. juni.

11 hendelser på “Bakekurs med kakekjemi”

 1. Hei lurer på om der er kurs den 16 mai eller den 2 juni. Ønsker å melde mig på hvis det er mulig. Takk

  1. Hei igjen. Hyggelig at du vil være med på kurs. Har tenkt å satse på kurs begge datoene. Har fått avtale med to skolekjøkken, så jeg får plass til endel flere enn hjemme hos meg selv. Det kommer en egen bloggpost om dette ganske snart.
   Anne S

 2. Helena Kucerova

  Hei, ville gjerne bli med på bakekurset den 16. mai jeg og…. Hvis det er plass og mulighet:) Takk Hel.

  1. Svaret er ja, jeg har allerede fått fem påmeldte og det er maks av hva jeg har plass til hjemme. Men jeg har akkurat fått bekreftet at jeg får leie skolekjøkkenet på Sagene skole en ettermiddag mandag-torsdag slik at jeg kan ha kurs med 10-12 deltagere fra 17.00-21.00. Forelöpig har jeg reservert onsdag 16. mai, utifra tanken om at det passer godt å bake kake til 17. mai? Vil det passe for deg? Kurset blir litt dyrere (kanskje 100 kr ekstra pr person avh. av hvor mange som kommer) fordi jeg må få dekket inn utgiftene til leie av skolekjøkkenet.
   Anne S

  1. Hyggelig å høre. Jeg har allerede fem interesserte, og lurer på om jeg skal låne et skolekjøkken, så noen flere kan være med på bakekurset. Skal holde deg oppdatert om dette.
   Anne S

 3. Rigmor Nygaard

  HEi. Vedlig interessant og eg vil gjerne koma, men pga kort varsel har eg andre planer i dag.Eg er superallergisk mot gluten og har sett etter slikt bakekurs ei stund no. Kunne du ha høve til å ha eit kurs før 2.juni?
  mvh
  Rigmor

  1. Hei igjen Inga og Rigmor
   Jeg legger opp til å ha kurs igjen 2. juni, og foreløpig har jeg plass til dere også. Vi snakkes om dette når det nærmer seg 🙂
   Anne S

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

0 Shares
Tweet
Pin
Share