Bakekurs med kakekjemi, tirsdag 25. juni 2013

Flere som har besøkt bloggen de siste månedene har oppdaget at jeg hadde noen bakekurs i fjor vår, og har spurt om jeg kommer til å gjenta det. Etter en særdeles travel vår har jeg derfor nå funnet tid til å arrangere bakekurs med kakekjemi på mitt kjøkken på Torshov i Oslo, tirsdag 25. juni kl .17.30-21.30. Kursavgift vil være 300 kroner. Maks deltagerantall er 5, og jeg har i skrivende stund plass til tre deltagere til.

Tema er avhengig av hvem som melder seg på. Slik det ser ut nå vil  jeg fokusere på hvordan bygge struktur i bakverk uten gluten, og hvordan lage kakefyll uten melk (og egg). Er du interessert i å være med, send meg en melding via facebook siden «Frie kaker» (se link i høyre marg på forsiden til friekaker.no) eller legg igjen en kommentar her (kommentarer som inneholder påmelding til kurset blir ikke publisert, det er bare jeg som leser dem).

Anne S

Bakekurs med kakekjemi, lørdag 2. juni 2012

Jeg har innsett at jeg må ha et større lokale enn mitt eget kjøkken til bakekurset jeg varslet for noen uker siden, og har fått leid et skolekjøkken (Svendstuen skole nær Slemdal) til bakekurset i Oslo, lørdag 2. juni, kl. 11.00-15.00. Det er fortsatt ikke ubegrenset med plass, så jeg setter strek ved ca 10 påmeldte. Kurset koster 400 kr inkludert leie av kjøkken og ingredienser til kaker. Påmelding til kurset skjer via nettskjema her. Som tidligere vil innholdet i kurset delvis påvirkes av de som melder seg på, men et hovedfokus vil fortsatt være hvordan bygge struktur i kaker uten gluten (og evt egg), og hvordan lage kakefyll uten melk.

Kake til 17. mai? Bakekurs 16. mai

Snart 17. mai!

Nå nærmer det seg en av årets store kakedager. Jeg har i årevis bakt glutenfritt og melkefritt til korpskafeen, slik at mannen min også har kunnet kjøpe seg en kakebit. I år prøver jeg meg istedet på bakekurs i kunsten å bake supergode kaker uten melk/mel/egg dagen før dagen, på skolekjøkkenet på Lilleborg skole i Oslo. Det blir mulighet for å få med seg ferdig 17. mai kake hjem. Kurset koster 400 kr inkludert leie av kjøkken og vanlige ingredienser til kaker. Påmelding til kurset skjer via nettskjema her. Som tidligere vil innholdet i kurset delvis påvirkes av de som melder seg på, men hovedfokuset vil fortsatt være hvordan bygge struktur i kaker uten gluten (og evt egg), og hvordan lage kakefyll uten melk. Og jeg kan love liflig korpsmusikk fra skolegården iallefall i starten av kurskvelden.

Anne S

Bakekurs med kakekjemi

Jeg prøver meg på bakekurs igjen. Jeg har plass til flere på mitt kjøkken på Torshov i Oslo, og inviterer derfor til bakekurs med kakesmaking lørdag 14. april fra 11.00-15.00. Kursavgift vil være 300 kroner. Maks deltagerantall er 5 personer. Tema vil være avhengig av hvem som melder seg på, men i utgangspunktet tenker jeg meg å fokusere på hvordan bygge struktur i bakverk uten gluten, og hvordan lage kakefyll uten melk (og egg). Er du interessert i å være med, send meg en melding via facebook siden «Frie kaker» (se link i høyre marg på forsiden til friekaker.no) eller legg igjen en kommentar her.

Anne S

PS Hvis dette ble litt kort varsel, planlegger jeg å gjenta bakekurset også lørdag 2. juni.

Bakekurs/kakesmaking?

Formiddagskaffe med frie kaker!

Jeg er blitt oppfordret til å arrangere bakekurs med kakesmaking. Og hvorfor ikke? Jeg har plass til flere på mitt kjøkken på Torshov i Oslo, og inviterer derfor til bakekurs med kakesmaking lørdag 11. februar fra 11.00-15.00. Kursavgift vil være 300 kroner. Maks deltagerantall er 5 personer. Tema vil være avhengig av hvem som melder seg på, men i utgangspunktet tenker jeg meg å fokusere på hvordan bygge struktur i kaker uten gluten, og hvordan lage kakefyll uten melk (og egg). Er du interessert i å være med, send meg en melding via facebook siden «Frie kaker» eller legg igjen en kommentar her. Første mann til mølla gjelder.

Anne S